Home
Το Σχολείο μας
Δραστηριότητες
Φιλαναγνωσία
Σκέψεις
Εκδόσεις
Βιωματική Μάθηση
Προγράμματα Π.Ε.
New Link Bar

ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ.                         

  Καταστατικό
  Δραστηριότητες

Τα τελευταία δέκα χρόνια οι μαθητές σε συνεργασία με τους δασκάλους ανέπτυξαν δράσεις και πρωτοβουλίες που άλλαξαν την όψη του σκολείου. Όλη αυτή η δραστηριότητα κρίθηκε σκόπιμο να γίνει υπό τη σκέψη ενός Μαθητικού Συνεταιρισμού για να μυηθούν οι μαθητές μας στην ενασχόληση με τα κοινά και να μυηθούν στις ιδέες της αυτοδιαχείρισης, της αλληλεγγύης και της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Στο συνεταιρισμό συμμετέχουν οι μαθητές των Δ, Ε, Στ τάξεων. Κάθε τμήμα έχει τη δική του ομάδα εργασίας και επεξεργάζεται προγράμματα και δραστηριότητες που αφορούν σε μια πρωτοβουλία της τάξης ή του σχολείου. Διοικείται από το Δ.Σ που εκλέγεται από τους αντιπροσώπους των τμημάτων. Συνεδριάζουν, αποφασίζουν, πραγματοποιούν , εισπράττουν, ξοδεύουν, υλοποιούν στόχους κάνουν το σχολείο σύγχρονο και εξοπλισμένο όπως ταιριάζει στον αιώνα που ζούμε.
Το όνομα του συνεταιρισμού είναι «Οικολογικός Κουμπαράς» και το σήμα του φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Ν. Δεσεκόπουλος αφιλοκερδώς.

 

ΑΝΑΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ….. 

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ

 

          Κλείνοντας για τις διακοπές του Πάσχα δυο ομάδες μαθητών είχαν μάθει το τραγούδι του Λαζάρου. Στόλισαν καλάθια με λουλούδια και πόρτα – πόρτα αντηχούσε ο ξεχασμένος Λάζαρος.

          Οι νέοι, μας κοιτούσαν περίεργα,  οι μεγαλύτεροι, όμως χαμογελούσαν, γιατί θυμήθηκαν τα νιάτα τους και οι γεροντότεροι μας χάιδευαν συγκινημένοι και μας επαινούσαν για την πρωτοβουλία.

          Μαζέψαμε ένα σημαντικό ποσό και τοκαταθέσαμε στο Συνεταιρισμό για την έκδοση του περιοδικού μας.

          Εσείς ξέρετε το τραγούδι του Λαζάρου; Με χαρά να σας το μάθουμε.

 

 

 

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

 

Άρθρο 1ο

Ίδρυση: Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Δ΄, Ε΄, Στ΄, του σχολείου μας αποφασίσαμε σήμερα 20 Νοεμβρίου 1997 να ιδρύσουμε Σχολικό Συνεταιρισμό (Σ.Σ.) που θα έχει έδρα το σχολείο μας και λειτουργεί με την καθοδήγηση των διευθυντών του 13ου  και του 21ου  και  2 συντονιστών δασκάλων.

Σε κάθε τμήμα των παραπάνω τάξεων θα λειτουργεί χωριστή συνεταιριστική ομάδα  με ελάχιστο αριθμό μελών  δέκα και με ειδικές δραστηριότητες στα πλαίσια του Σ.Σ.

Οι μαθητές των μικρών τάξεων μπορούν να συγκροτούν άτυπες συνεταιριστικές ομάδες  και να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Σ.Σ. αλλά και χωριστές  συνεταιριστικές ομάδες, αν επιδείξουν το απαραίτητο επίπεδο ωριμότητας.

 

Άρθρο 2ο

Ονομασία: Ο συνεταιρισμός  μας έχει την ονομασία Σχολικός Συνεταιρισμός 13ου  &  21ου  Δημοτικών Σχολείων Κερατσινίου «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ».

Έμβλημα του Συνεταιρισμού μας θα είναι ένας «Κουμπαράς με λουλούδια», η σφραγίδα του θα είναι στρογγυλή και θα έχει στην περιφέρεια το όνομα των σχολείων και στο κέντρο έναν κουμπαρά με λουλούδια και τον τίτλο «Οικολογικός Κουμπαράς ».

 

Άρθρο 3ο

Σκοποί : Ενωμένοι στο συνεταιρισμό μας θα προσπαθούμε όλοι:

α. Να εργαζόμαστε συναδελφικά για να εξυπηρετήσουμε ο ένας τον άλλο, το Σχολείο μας και την πόλη μας.

β. Να προσέχουμε και να χρησιμοποιούμε τα κοινά χρήματα με τρόπο που να εξυπηρετεί την προκοπή του Συνεταιρισμού μας.

γ. Να είναι πάντοτε το σχολείο μας καλοσυγυρισμένο, καθαρό και ευπρεπισμένο, έτσι που η ζωή μας σ΄ αυτό να είναι ευχάριστη.

δ. Να εφοδιάζουμε το σχολείο μας με εποπτικά μέσα διδασκαλίας.

Ε. Να οργανώσουμε και να λειτουργούμε με τάξη τη σχολική βιβλιοθήκη εμπλουτίζοντάς την συνεχώς με νέα μορφωτικά και ψυχαγωγικά βιβλία.

στ. Να προγραμματίζουμε, να σχεδιάζουμε και να πραγματοποιούμε επισκέψεις και εκδρομές με μορφωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα χαραχτήρα.

ζ. Να οργανώνουμε και να πραγματοποιούμε διάφορες εκδηλώσεις, όπως σχολικές γιορτές,

παραδοσιακούς χορούς, θέατρο, χορωδία, θέατρο σκιών, κλασική μουσική.

η. Να οργανώσουμε εκθέσεις έργων χειροτεχνίας και ζωγραφικής.

θ. Να φροντίζουμε για το αθλητικό υλικό του Σχολείου, να οργανώσουμε αγώνες και να συμμετέχουμε σε πρωταθλήματα.

ι. Να κάνουμε συλλογές υλικού Γεωγραφίας και Φυσ. Ιστορίας, γραμματοσήμων και νομισμάτων.

ια. Να εκδίδουμε σχολικό περιοδικό.

ιβ.  Να εξυπηρετούμε τους συμμαθητές μας, όσο μπορούμε, σε διάφορες ανάγκες τους.

ιγ.  Να κρατούμε σε καλή κατάσταση το φαρμακείο του Σχολείου μας, να μάθουμε να προσφέρουμε πρώτες βοήθειες και να καταβάλλουμε προσπάθεια για επιτυχή λειτουργία της τράπεζας αίματος του Σχολείου..

ιδ. Να συμμετέχουμε ενεργά σε πρωτοβουλίες στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος στο Σχολείο μας, τη γειτονιά και την πόλη μας.

ιε΄ Να ανακυκλώσουμε παλιά υλικά (χαρτί, αλουμίνιο, γυαλί ).

ιστ΄. Να λειτουργούμε πρατήριο σχολικών ειδών και ειδών κυλικείου.

ιζ.  Να συμμετέχουμε σε οικολογικά προγράμματα ευρωπαϊκού επιπέδου και να συνεργαζόμαστε με σχολεία της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

 

Άρθρο 4ο

Μέλη: α. Τακτικά μέλη του Σ.Σ. είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δ΄, Ε΄, Στ΄, τάξεων του σχολείου μας που θα εργάζονται για την επιτυχία των σκοπών του Συνεταιρισμού και θα εκπληρώνουν όλες τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει.

Τακτικά μέλη θεωρούνται και οι εκπρόσωποι του συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου γονέων στο διοικητικό συμβούλιο και στο εποπτικό συμβούλιο του συνεταιρισμού . οι μαθητές εγγράφονται στο συνεταιρισμό με αίτηση που κατατίθεται στο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο με απόφαση του αποδέχεται το σχετικό αίτημα.

β. Επίτιμα μέλη είναι: Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και οι γονείς των μαθητών, εφόσον το επιθυμούν και όσοι απόφοιτοι συνεχίζουν να εργάζονται για την επιτυχία των σκοπών του Σ.Σ. ή ενήλικοι που ενδιαφέρονται, στηρίζουν και βοηθούν χωρίς ιδιοτέλεια το έργο του Σ.Σ.

Την απονομή ή αφαίρεση του τίτλου του επιτίμου μέλους αποφασίζει η Γεν. Συνέλευση με πρόταση του Διοικ. Συμβουλίου.

Όταν οι συνεταιριστικές κάθε τάξης υπερβαίνουν τους 10, αποτελούν συνεταιριστική ομάδα, η οποία μπορεί να αναλαμβάνει συνεταιριστικό έργο είτε από τη Γ.Σ. είτε από το Δ.Σ. του συνεταιρισμού.

Η ετήσια εισφορά για τα τακτικά μέλη καθορίζεται από την Γ.Σ. ανάλογα με τις ανάγκες και δεν ξεπερνά τις 500 δρχ. Για τα επίτιμα μέλη είναι προαιρετική.

 

Άρθρο 5ο

Όργανα του Συνεταιρισμού:

 

Ο Σ.Σ. διοικείται από τη Γενική Συνέλευση, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Εποπτικό συμβούλιο.

1.      Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο.

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο:

α. Αποτελείται από όλα τα μέλη του Σ.Σ. και συνέρχεται σε τρεις (3) τακτικές συνεδριάσεις το χρόνο και σε έκτακτες όταν το ζητήσει ένας από τους παρακάτω φορείς: Το διοικητικό Συμβούλιο συνεταιρισμού, το σχολικό συμβούλιο, οι συντονιστές του συνεταιρισμού, ο σύλλογος διδασκόντων, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων, το εποπτικό συμβούλιο, το 1/3 τουλάχιστο των μελών του συνεταιρισμού.

β. Τη συγκαλεί ο πρόεδρος με προφορική ανακοίνωση στη συγκέντρωση του Σχολείου για προσευχή μερικές μέρες πριν και με αναφορά στα θέματα που θα συζητηθούν.

γ. Στη Γ.Σ. παίρνουν μέρος όλα τα τακτικά μέλη με δικαίωμα ψήφου. Τις εργασίες της Γ.Σ. μπορούν να παρακολουθούν χωρίς ψήφο και τα επίτιμα μέλη και να διατυπώνουν τη γνώμη τους.  δ. Σε όλες τις συνεδριάσεις προεδρεύει ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συνεταιρισμού, που συνεπικουρείται στο έργο του από έναν εκ των συντονιστών εκπαιδευτικών. Οι τακτικές συνεδριάσεις γίνονται εντός του διδακτικού ωραρίου (τρεις τελευταίες διδακτικές ώρες), ενώ οι έκτακτες εκτός του διδακτικού ωραρίου.

ε. Απαρτία έχει η Γ.Σ. όταν παρευρίσκονται τουλάχιστον τα 3/5 από τα μέλη και οι αποφάσεις παίρνονται κατά πλειοψηφία των παρόντων μελών.

2. Το Διοικητικό Συμβούλιο

α. Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από 9 μέλη και συγκροτείται στην αρχή του σχολικού έτους από τους εκπροσώπους των συνεταιριστικών ομάδων, ένα συντονιστή δάσκαλο και ένα εκπρόσωπο του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

β. Κάθε συνεταιριστική ομάδα εκλέγει έναν εκπρόσωπο γι΄ αυτό το σκοπό. Οι αποφάσεις παίρνονται με σχετική πλειοψηφία. Αν προκύπτει άρτιος αριθμός μελών Δ.Σ., τότε προστίθεται σ΄ αυτό ένα ακόμα μέλος από τη συνεταιριστική επιτροπή της συνεταιριστικής ομάδας που έχει τα περισσότερα μέλη ώστε το Δ.Σ. να αποτελείται πάντοτε από περιττό αριθμό μελών. Αν οι συνεταιριστικές ομάδες είναι περισσότερες από 7 οι παραπάνω εκπρόσωποι των συνεταιριστικών ομάδων συμμετέχουν στο εποπτικό συμβούλιο.

γ. Τα αξιώματα του Δ.Σ. είναι: 1) Πρόεδρος, που είναι μαθητής. 2) Αντιπρόεδρος, που είναι μαθητής. 3) Γραμματέας, που είναι μαθητής και τηρεί το πρωτόκολλο και τους φακέλους εισερχομένων και εξερχομένων εγγράφων. 4) Τριμελής διαχειριστική ομάδα των οικονομικών, που αποτελείται από το μαθητή που έχει επιλεγεί για ταμίας, το συντονιστή δάσκαλο και τον εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων, η οποία ασκεί καθήκοντα ταμία.

δ.  Καθήκον του Δ.Σ. είναι να ενημερώνει τους άλλους φορείς της σχολικής ζωής (Διευθυντή, Σύλλογο Διδασκόντων, Σύλλογο γονέων, Τοπική αυτοδιοίκηση) για τον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων του και να δέχεται τις προτάσεις και τη βοήθεια τους χωρίς άλλη δέσμευση.

ε. Το Δ.Σ. συγκροτείται σε σώμα κατά την πρώτη συνεδρίαση του, η οποία πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση και με την προεδρία του συντονιστή εκπαιδευτικού ή του αναπληρωτή του. Η εκλογή γίνεται με ψηφοφορία, στην οποία δεν μετέχουν ο συντονιστής εκπαιδευτικός και ο εκπρόσωπος των γονέων.

στ. Στις περιπτώσεις που δεν λειτουργούν ομάδες τάξεων, λόγω του μικρού αριθμού μαθητών, οι συνεταιριστές του σχολείου αποτελούν ενιαία συνεταιριστική ομάδα, οπότε μέλη του Δ.Σ. του συνεταιρισμού και του εποπτικού συμβουλίου επιλέγονται από το σύνολο των συνεταιριστών.

ζ. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. εκπροσωπεί το Σ.Σ. και υπογράφει όλα τα έγγραφα.

η. Με ευθύνη του Δ.Σ. και των συντονιστών δασκάλων συγκροτούνται ομάδες εργασίας αντίστοιχες με τους τομείς δραστηριότητας του Σ.Σ. Οι ομάδες εργασίας έχουν κάθε φορά διαφορετική σύνθεση και σ΄ αυτές συμμετέχουν και εναλλάσσονται όλα τα μέλη του Σ.Σ. ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους.

3. Το εποπτικό συμβούλιο

α. Το εποπτικό συμβούλιο είναι πενταμελές και το αποτελούν .1) Ένας εκπρόσωπος του συλλόγου διδασκόντων 2) Ένας εκπρόσωπος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. 3) Τρεις μαθητές, ένας από κάθε μια από τις τάξεις Δ΄, Ε΄, Στ΄, οι οποίοι προέρχονται από τα μέλη της συνεταιριστικής επιτροπής της τάξης.

β. Έργο του εποπτικού συμβουλίου είναι να ελέγχει τα πεπραγμένα του Δ.Σ. και έχει την ευθύνη για τον έλεγχο των οικονομικών του Σ.Σ. και συντάσσει πρωτόκολλο επιθεώρησης της οικονομικής διαχείρισης, τέσσερις φορές τον χρόνο(Ιανουάριο, Απρίλιο, μετά την παράδοση της διαχείρισης με την εκλογή νέων οργάνων διοίκησης συνήθως στην αρχή του σχολικού έτους, κατά τον απολογισμό) Το πρακτικό αυτό διαβάζεται σε συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων.

γ. Τα στοιχεία της οικονομικής διαχείρισης είναι πάντοτε στη διάθεση του Εποπτικού Συμβουλίου για ενημέρωση και έλεγχο και ασκεί έκτακτο έλεγχο της οικονομικής διαχείρισης όταν το ζητήσει ένας από τους παρακάτω φορείς: Ένας εκ των διευθυντών των σχολείων, το σχολικό συμβούλιο, ο προϊστάμενος της Δ/νσης ή του Γραφείου Εκπαίδευσης, το ίδιο το Δ.Σ του συνεταιρισμού.

δ. Με ευθύνη του εποπτικού συμβουλίου τηρείται βιβλίο ελέγχου, στο οποίο καταχωρούνται τα πρακτικά των αποφάσεων του και οι παρατηρήσεις του που αφορούν τον έλεγχο του Δ.Σ. , συμπεριλαμβανομένου και του ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης.

ε. Οι συντονιστές δάσκαλοι και ο εκπαιδευτικός που συμμετέχει στο εποπτικό συμβούλιο, ορίζονται από το σύλλογο διδασκόντων στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς.

 

Άρθρο 6ο

Βιβλία συνεταιρισμού: Τα βιβλία του συνεταιρισμού είναι:

α. Το βιβλίο μελών, όπου γράφονται τα μέλη στην αρχή της χρονιάς. (Κάθε χρόνο ενημερώνεται με τα νέα μέλη)

β. Το βιβλίο πράξεων,  όπου γράφονται οι αποφάσεις του συνεταιρισμού και οι εκθέσεις του Εποπτικού Συμβουλίου.

γ. Το Βιβλίο Ταμείου, όπου αναφέρονται αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδα κάθε σχολικής χρονιάς και πρέπει να υπάρχει σχετικό παραστατικό για κάθε εγγραφή.

δ. Βιβλίο πρακτικών εποπτικού (Βιβλίο ελέγχου) συμβουλίου, όπου καταχωρούνται τα πρακτικά των αποφάσεων  του και οι παρατηρήσεις του που αφορούν τον έλεγχο του Δ.Σ. του συνεταιρισμού, συμπεριλαμβανομένου και του ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης.

 

Άρθρο 7ο

Οικονομικά:

1.      Τα έσοδα του Σ.Σ. προέρχονται: α. Από τις τακτικές εισφορές των τακτικών και επίτιμων μελών του, οι οποίες ορίζονται από τη Γ.Σ.  β. Από τις έκτακτες εισφορές καθώς και δωρεές διάφορων φορέων. γ. Από την εκμετάλλευση περιουσιακών στοιχείων, δραστηριότητα όμως που δεν μπορεί να έρχεται σε αντίθεση με τις αρμοδιότητες της σχολικής επιτροπής. δ.  Από τα κέρδη που προκύπτουν  από τις δραστηριότητες και τη συμμετοχή των μελών σε διάφορα προγράμματα.

2.      Η οικονομική διαχείριση ασκείται από το Δ.Σ. του συνεταιρισμού μέσω τριμελούς διαχειριστικής επιτροπής, με ευθύνη της οποίας τηρούνται και τα σχετικά βιβλία που αναφέρονται στην επόμενη παράγραφο.

3.      Για την οικονομική διαχείριση τηρούνται τα παρακάτω βιβλία, τα οποία υπογράφονται από τον πρόεδρο του Δ.Σ., τους συντονιστές εκπαιδευτικούς, τους διευθυντές των σχολείων και θεωρούνται από τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης ή του Γραφείου που ανήκει το σχολείο: α) Βιβλίο Ταμείου όπου καταχωρούνται με σχετικό παραστατικό κάθε φορά τα έσοδα και έξοδα. β)  Μπλοκ τριπλότυπων αποδείξεων είσπραξης το οποίο ισχύει για ένα οικονομικό έτος. γ) Μπλοκ διπλότυπων αποδείξεων εσόδων για την πραγματοποίηση πληρωμών σε περίπτωση που ο προμηθευτής δεν εκδίδει τιμολόγιο ή διάτρητη απόδειξη, το οποίο ισχύει για ένα οικονομικό έτος. δ) Φάκελος παραστατικών στοιχείων οικονομικής διαχείρισης, ο οποίος χωρίζεται σε τρεις υποφακέλους και στους οποίους τοποθετούνται αντίστοιχα, τα παραστατικά εσόδων, εξόδων και τα πάσης φύσεως πρωτόκολλα ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης και κάθε αντίγραφο που αφορά την έγκριση του απολογισμού. ε) Βιβλιάριο καταθέσεων κρατικής τράπεζας ή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου όπου κατατίθενται τα ποσά. Το ποσό που μπορεί να βρίσκεται στα χέρια της διαχειριστικής επιτροπής δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 30.000 δραχμές. Το βιβλιάριο αυτό εκδίδεται για το σχολικό συνεταιρισμό σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και δικαίωμα ανάληψης και κατάθεσης χρημάτων έχουν τα ενήλικα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού.

4.      α) Ο απολογισμός της οικονομικής διαχείρισης πραγματοποιείται εντός του Ιανουαρίου και περιλαμβάνει όλη την περίοδο του οικονομικού έτους, ανεξάρτητα από την αλλαγή μελών του Δ.Σ.. Όταν συντάσσεται ο απολογισμός κανένα ποσό δεν  βρίσκεται στα χέρια της διαχειριστικής επιτροπής.

β) Ο απολογισμός συντάσσεται από το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού, τα μέλη του οποίου κλείνουν το βιβλίο ταμείου, το μπλοκ τριπλότυπων αποδείξεων είσπραξης και το μπλοκ των διπλότυπων αποδείξεων πληρωμής, τα οποία υπογράφονται από τον πρόεδρο του σχολικού συνεταιρισμού και τα μέλη της τριμελούς της διαχειριστικής επιτροπής. Επίσης συντάσσεται σχετική πράξη, όπου αναφέρονται περιληπτικά  το σύνολο των εσόδων και εξόδων καθώς και το ποσό για την νέα χρήση.

γ) Όλα τα στοιχεία του απολογισμού ελέγχονται από το εποπτικό συμβούλιο που συντάσσει ειδικό πρακτικό, αντίγραφο του οποίου τοποθετείται στο φάκελο παραστατικών στοιχείων της οικονομικής διαχείρισης.

δ) Ο απολογισμός στη συνέχεια υποβάλλεται για προέγκριση στο σχολικό συμβούλιο, το οποίο συντάσσει σχετικό πρακτικό.

ε) Η τελική έγκριση του απολογισμού γίνεται το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης ή του Γραφείου Εκπαίδευσης, στον οποίο, υποβάλλονται : 1) Ο απολογισμός του Δ.Σ. 2) Το ειδικό πρακτικό του Εποπτικού Συμβουλίου. 3) Το πρακτικό του Σχολικού Συμβουλίου με την προέγκριση του απολογισμού. 4) Ακριβές φωτοαντίγραφο βιβλίου ταμείου που υπογράφεται από τον πρόεδρο και τα μέλη της τριμελούς διαχειριστικής επιτροπής . Μετά την έγκριση όλα του στοιχεία επιστρέφονται στο σχολείο τοποθετούνται στο φάκελο παραστατικών στοιχείων και φυλάσσονται στο αρχείο του σχολικού συνεταιρισμού που βρίσκεται σε ειδικό χώρο του σχολείου.

 

 

         Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γραμματέας             

                                                       

 

 

 

 

 

      Οι Διευθυντές                                                      Οι Συντονιστές δάσκαλοι