Η Αδελφοποίηση συνεχίζεται

Σχολικό έτος 2007-2008

 

 

 Αδελφοποίηση σημαίνει ...

 

*   αγάπη

*   φιλία

*   χαρά

*   συνεργασία

*   δημιουργικότητα

*   πολιτισμός

 

Τα 13ο & 21ο Δημοτικά Σχολεία Κερατσινίου

για τρίτη φορά υλοποιούν

το πρόγραμμα αδελφοποίησης με

το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας Κύπρου.

Η προηγούμενη εμπειρία της συνεύρεσης και συνεργασίας των σχολείων και η χαρά της φιλοξενίας που γεύτηκαν και οι δύο πλευρές μας ώθησε να δεχτούμε και πάλι την πρόσκληση για την πραγματοποίηση και των φετινών εκδηλώσεων αδελφοποίησης.

Ευτυχώς που γονείς και φίλοι του σχολείου μας βρέθηκαν και πάλι υποστηριχτές στην προσπάθειά μας να καλύψουμε οικονομικά αυτή την πρωτοβουλία.

 

 

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους:

         Τους μαθητές μας, τους γονείς τους,  τους παππούδες, τις γιαγιάδες τους και τους δασκάλους που βοήθησαν  στις ζωγραφιές των τοίχων

         Τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στην αδελφοποίηση για το γεύμα και τα γλυκίσματα 

         Τους γονείς που βοήθησαν στην εύρεση χορηγών

 

 

 

Η Αδελφοποίηση συνεχίζεται

Σχολικό έτος 2005-2006

 

2 χρόνια μετά ετοιμαζόμαστε και πάλι να υποδεχτούμε τους φίλους μας από την Κύπρο!

2 χρόνια μετά ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε τις στιγμές του 2004 και 2006

  Η  αρχική μας επιθυμία να δημιουργηθεί γέφυρα μεταξύ μας, μια γέφυρα συνέχεια ανοιχτή, έγινε πραγματικότητα και παρά τις δυσκολίες οι συνάδελφοι των σχολείων εργάζονται για το νέο αντάμωμα!

Η αφίσα μας!

 

Η αφίσα που ετοίμασαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Νάπας

 

 

 

Αδελφοποίηση 2004

Τα σχολεία μας δέχτηκαν με μεγάλη χαρά την πρόταση του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Νάπας Κύπρου να αδελφοποιηθεί με σχολείο της Ελλάδας,  που οι μαθητές του συμμετέχουν στο  πρόγραμμα Οικολογικά σχολεία.

Με την αδελφοποίηση δίδεται η ευκαιρία να χαράξουμε μια παραγωγική και εποικοδομητική πορεία που θα έχει θετικά αποτελέσματα για τους εκπαιδευτικούς και για τους μαθητές των σχολείων, να δημιουργηθεί γέφυρα μεταξύ μας, μια γέφυρα συνέχεια ανοιχτή.

Επιπλέον δίδεται η ευκαιρία στους μαθητές μας να βρεθούν κοντά στην Κύπρο, να γνωριστούν με άλλους μαθητές, να συνεργαστούν, να ανταλλάξουν πληροφορίες, να δημιουργήσουν κοινές εργασίες, να γίνουν φίλοι.  

Στόχος μας η ζεστή φιλία και η κοινή πορεία, ώστε να δημιουργηθούν δεσμοί που θα αντέξουν στο χρόνο και θα είναι σημείο αναφοράς για τη μετέπειτα πορεία στη ζωή των σχολείων και των μαθητών μας!

 

 

 

 

 

Το ταξίδι στην Ελλάδα

Οι εντυπώσεις μας

 

 

 

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ 

 

ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ